2013. július 25., csütörtök

Kedves leendő Olvasók!
Igen, jól látjátok. Megnyitottuk új blogunkat, melyet ígértünk. Aki most tévedt ide és nem ismerne minket: Szia, kedves idegen. Eleanor Holmes és Sophie Palmer Bloggerinák a billentyűzetnél. 
Újabb közös történetbe kezdünk, egy One Direction-fanfiction-be, melynek (a bandán kívül) két főszereplője lesz, egy testvérpár két tagja: Savannah Bayliss és Honor Bayliss
A fejezeteket felváltva fogjuk hozni: Savannah szemszögéből Eleanor, Honor szemszögéből Sophie ír. 
Amit itt olvashattok, egy kis ízelítő, de...
A Prológus megjelenésének időpontja
augusztus 1. csütörtök
Addig is: take care! :D
Eleanor H. & Sophie P.

______________________________

Introduction
Egy testvérpár, kik vérrokonok, mégsem lehetnének különbözőbbek.
Savannah és Honor.
Az érem két oldala, a fehér és fekete, nappal és éjszaka, mosoly és könny, Észak és Dél az iránytűn.

Savannah jelentkezik a One Direction által hirdetett énekversenyre, azonban nem is sejti, hogy ez mennyire megváltoztatja az életét. Két fiú között találja magát, kikkel teljesen más útra térhet. Vajon a szívére hallgat, és azt választja, akit tényleg szeret? Vagy inkább az eszére hallgat, és maga mögött hagyja a bizonytalant?

Honor hosszú ideje levelezik egy fiúval névtelenül. Nem is sejti, hogy a titokzatos idegen elérhetőbb számára, mint gondolta volna. A pszichológus szobájának nyomasztó falai között megismerkedik egy világsztárral, ki rossz döntéseinek következményét viseli. Vajon közel kerülhetnek ők egymáshoz annak ellenére, hogy mennyire más életet élnek? Vagy Honor inkább beleveti magát az ismeretlenbe, és megkeresi titokzatos levelezőtársát?

Két lány, két különböző út, egy város, öt fiú.
És a történet még csak most kezdődik…

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok! :)
    Sajnálattal olvastam, hogy vége a Right here, Right now [you mean everything] névre hallgató blogotoknak. Nagy kár érte, hisz rengeteg lehetőséget tartogatott még. Ennek ellenére, természetesen tiszteletben tartom a döntésteket. Most, hogy ezt elmondtam, rá is térnék erre az 'újdonságra'. Kitörő lelkesedéssel fogadtam a hírét, s alig vártam, hogy olvashassam.. Rögtön tudtam, hogy ismét egy csodát hoztok létre, aminek a függőjévé fogok válni. Nos, nem tévedtem. :) A történet egyedi és érdekes. Már most imádom, s nagyon várom a prológust! ;)
    P.S.: Elnézést az esetleges helyesírási hibákért, csak álmos vagyok, ráadásul telefonról írok. Mindezek ellenére, nem bírom/bírtam kivárni a reggelt, ezért nekiálltam leírni a gondolataimat..
    Ölel Titeket rajongótok: ~fruu. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága fruu!
      Öröm tudni, hogy itt voltál, és olvastál minket, még akkor is, ha véget ért a blog. Tudjuk, mi is rengeteg jelenetet terveztünk meg előre, de egyszerűen az alappal volt bajunk: nem olyan lányokról írtunk, amilyenekről akartunk.
      Jaj, olyan édes vagy, hogy ilyeneket mondasz! Csodát? Függő? Te túlzol...
      El sem hiszed mennyi erőt adsz a kommenteddel!
      Hihetetlen, hogy dacára az álmosságodnak is írtál nekünk, egyszerűen imádunk Téged!!!! <3
      Lots of love,
      Sophie Palmer
      Eleanor Holmes

      Törlés
  2. Drága-drága Sophie és Eleanor!

    Bocsánat a késői kommentelésért csak tudjátok nálunk itt a nyár és az embernek jó kicsit kimozdulni :)
    Először is annyit, hogy nagyon sok sikert kívánok az új blogotokhoz aminek a designja eszméletlen de már meg sem kell lepődni! Nagyon várom, hogy itt is beinduljanak majd az események!
    Tudom, hogy mindenkit meg fogtok lepni és ezt is imádni fogom pont mint mind a három blogotokat amiket eddig megnyitottatok!
    Még egyszer sok szerencsét és ihletet a történethez!
    Nadia xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága-drága Nadiánk!
      Jaj, nehogy szabadkozz! Megértjük, itt a szünet (jó nektek) és élvezitek a nyaralást.
      Köszönjük, hogy tetszik a design, igyekeztünk kipróbálni új dolgokat, hogy kicsit egyedibbé tegyük a kinézetet, reméljük ez sikerült is.
      Nos, meglátod, mi is lesz. Az események elég hamar elkezdődnek, de persze lesz Prológus bevezetés gyanánt. Eláruljuk, ez már készen van a gépünkön, és az első fejezet is készülőben van, azt én (Sophie) írom majd.
      Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen kitartó, és csodálatos olvasóra leltünk, mint Te, el sem tudjuk hinni, milyen szerencsések vagyunk, hogy itt vagy nekünk!
      Lost of love,
      Sophie Palmer
      Eleanor Holmes

      Törlés